Urządzenia i Akcesoria
Liptauer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
Zwiebeln halbiert20 g
-
Essiggurkerl halbiert15 g
-
rote Paprikaschote in Stücken, etwas mehr zum Garnieren35 g
-
Topfen, 20% Fett130 g
-
Butter weich, in Stücken50 g
-
Sauerrahm15 g
-
Paprikapulver, edelsüß1 ½ TL
-
Paprikapulver, rosenscharf1 Msp.
-
Kümmel, gemahlen1 Prise
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
scharfer Senf½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
2365 mg
Białko
26 g
Kalorie
3384 kJ /
809 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
44 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Auftakt-Meister
10 Przepisów
Austria
Austria
Cookidoo® Österreich serviert 2022
10 Przepisów
Austria
Austria
Heurigenjause
21 Przepisów
Austria
Austria
Mit Liebe selbst gemacht!
41 Przepisów
Austria
Austria
So geniesst Österreich
64 Przepisy
Niemcy
Niemcy
So genießt Österreich
64 Przepisy
Austria
Austria
Thermomix. Wie nie zuvor.
218 Przepisów
Austria
Austria
Zum Erlebniskochen
23 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kürbiskernaufstrich
5 min
Erdäpfelkas
5 min
Wurstaufstrich
10 min
Letscho
40 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min