Erdäpfelkas

Erdäpfelkas

4.1 330 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • gekochte Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken
    200 g
  • Sauerrahm
    100 g
  • Schlagobers
    100 g
  • Salz
    ¼ TL
  • frisch gemahlener schwarzer Pfeffer
    2 Prisen
  • frischer Schnittlauch (opcjonalnie) in Röllchen, zum Garnieren
    ½ - 1 Bund

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 88 kcal / 368 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...