
Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfelkas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
gekochte Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken200 g
-
Sauerrahm100 g
-
Schlagobers100 g
-
Salz¼ TL
-
frisch gemahlener schwarzer Pfeffer2 Prisen
-
frischer Schnittlauch (opcjonalnie) in Röllchen, zum Garnieren½ - 1 Bund
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
88 kcal /
368 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Schmankerl
22 Przepisy
Austria
Austria