Mijoté de lotte à la bisque de homard

Mijoté de lotte à la bisque de homard

3.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de citronnelle fraîche
    1 bâton
  • échalote
    1
  • de gingembre
    15 g
  • carotte
    ½
  • de céleri
    8 branche
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • feuilles de combava fraîches (voir "Conseil(s)")
    2
  • étoile de badiane
    1
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • de fécule de maïs
    2 c. à soupe
  • de fumet de poisson
    300 g
  • de bisque de homard
    500 g
  • de graines de fenouil
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    5 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de lait de coco
    500 g
  • de filets de lotte, sans peau et sans arêtes en morceaux
    600 g
  • de cognac
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 443 kcal / 1838 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...