Pannacotta feta et coulis de poivron

Pannacotta feta et coulis de poivron

4.1 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 feuilles de gélatine alimentaire et un récipient d'eau froide
  • 200 g de lait
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de feta émiettée, et un peu pour la finition
  • 150 g d'oignons coupés en huit
  • 3 gousses d'ail
  • 40 g d'huile d'olive
  • 8 feuilles de basilic frais
  • 1 poivron rouge en dés
  • du sel
  • ½ c. à café de piment d'Espelette
  • 40 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 1697 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...