Pannacotta feta et coulis de poivron

Pannacotta feta et coulis de poivron

4.1 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire et un récipient d'eau froide
    2
  • de lait
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de feta émiettée, et un peu pour la finition
    150 g
  • d'oignons coupés en huit
    150 g
  • gousses d'ail
    3
  • d'huile d'olive
    40 g
  • feuilles de basilic frais
    8
  • poivron rouge en dés
    1
  • du sel
  • de piment d'Espelette
    ½ c. à café
  • d'eau
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 410 kcal / 1697 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...