
Urządzenia i Akcesoria
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
d'ail (dont 2 écrasées)3 gousses
-
de beurre en morceaux50 g
-
de farine50 g
-
de pain de campagne taillées en petits cubes3 tranches
-
d'herbes de Provence déshydratées½ c. à café
-
d'eau900 g
-
de bouillon (voir "Conseil(s)")1 cube
-
de sel3 pincées
-
de poivre fraîchement moulu3 pincées
-
œuf1
-
de vinaigre de vin rouge1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
225 kcal /
940.8 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
21.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
1082.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°37
47 Przepisów
Francja
Francja