
Urządzenia i Akcesoria
Verrine de saint-jacques au chou chinois
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
de chou chinois coupé en morceaux500 g
-
de beurre35 g
-
crevettes cuites, décortiquées et coupées en deux10
-
de sel3 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
-
noix de saint-jacques6
-
fruit de la Passion1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
92.3 kcal /
384.5 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
376.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja