Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de curry en poudre breton
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 70 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de maquereaux fumés au poivre, sans la peau
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 2016 kJ / 486 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 690 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compotée aux lardons
25 Min
Tartinable d'ananas et avocat aux épices cajun
15 Min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 Min
Rillette de sardine au citron
5 Min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 Min
Tartinable de poulet au curry breton
20 Min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 Min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15 Min
Tartinable aux radis et curry breton
20 Min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 Min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 Min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1 Std.