Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives

Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives

3.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons blancs en quartiers
    200 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de fenouils en quartiers
    350 g
  • de curry en poudre
    3 c. à soupe
  • du sel
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • d'eau
    100 g
  • d'endives en fines lamelles
    300 g
  • noix de saint-jacques
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 474 kcal / 1974 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...