Mont-Blanc en bombe glacée

Mont-Blanc en bombe glacée

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • jaunes d'œufs
    4
  • de sucre en poudre
    197 g
  • de lait
    200 g
  • gousses de vanille
    1 ½
  • de crème de marrons
    250 g
  • de cassis frais
    150 g
  • d'agar-agar
    1 g
  • de beurre ramolli
    70 g
  • de cassonade
    55 g
  • de fleur de sel
    1 pincée
  • blancs d'œufs
    4
  • de farine de blé
    60 g
  • de levure chimique
    ½ c. à café
  • de marrons glacés en petits dés
    80 g
  • d'eau
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 527 kcal / 2216 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...