Petits pains aux noix

Petits pains aux noix

4.9 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 190 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 5 g de sel
  • 80 g de noix de Grenoble décortiquée
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 692 kJ / 163 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...