Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 - 130 g de xylitol
- 4 jaunes d'œufs
- 320 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 400 g de skyr
- ½ c. à café de xanthane
- 250 g de framboises fraîches
- 30 g de sirop d'agave
- 30 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 805.2 kJ / 192.5 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 35.3 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 63.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet à la framboise
15 Min
Sorbet framboise-poivron et langues de chat
45 Min
Glace pêche-fraise
15 Min
Dôme de fruits en gelée
3u. 20min
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3hod.
Sorbet noix de coco et chocolat
15 Min
Pavlova végétalienne
3hod.
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Sorbet fraise-banane
5 dk
Galette frangipane aux framboises
1 Std. 30 Min
Sorbet de fruits rouges
10min