Urządzenia i Akcesoria
Ficelle de pain
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
4 pièces
Składniki
-
175 g d'eau minérale
-
4 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
250 g de farine T 55, et un peu pour le plan de travail
-
6 g de sel
-
eau (1 bol)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
6 g
Kalorie
999 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain brioché
45min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Brioche Nanterre
4h 15min
Pâte à pizza
1h
Baguette viennoise
2h 30min
Pain de campagne
3h 45min
Pain complet
16h
Pain express au sésame
1h 15min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche à la mie filante
3h 30min
Baguette tradition
15h 25min