Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 5 g de beurre
- 400 g de pois chiches en conserve, l'aquafaba (saumure) uniquement
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de stabilisateur alimentaire (8 g. Voir "Conseil(s)")
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1220.7 kJ / 291.8 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 74 mg
Alternatywne przepisy
Fraisier
15 godz.
Granité au citron
3u. 10min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Glace marbrée vanille chocolat café
11h 30min
Cheesecake speculoos et caramel
2u. 45min
Crêpes de sarrasin
Brak ocen
Crêpes fourrées choco-noisette
1hod. 55min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Glace sundae nappage caramel
3 godz. 35 min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 godz. 40 min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Chantilly
5 dk