
Urządzenia i Akcesoria
Makaron gryczany soba z warzywami i tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry10 g
-
kolendry, świeżej5 g
-
octu ryżowego30 g
-
sosu sojowego40 g
-
syropu klonowego40 g
-
oliwy z oliwek40 g
-
oleju sezamowego, prażonego5 g
-
pasty tahini (patrz wskazówka)20 g
-
białego miso (lub shiro miso)1 łyżka
-
wody1500 g
-
różyczek brokułu150 g
-
żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, pokrojonej na 3 cm kawałki250 g
-
ziaren sezamu, białego2 łyżki
-
tofu, średnio twardego (ok. 200 g)1 opakowanie
-
makaronu soba250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
526.1 kcal /
2201.1 kJ
Białko
20.7 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
66.2 g
Błonnik
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska