Urządzenia i Akcesoria
Dip z karczochów i tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
240 g serc karczochów, w oleju odsączonych
-
130 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
-
½ łyżeczki cukru
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Pasztet z brukwi
2 godz. 5 min
Sałatka z quinoa z chrupiącymi warzywami
50 min
Sałatka z kaszy quinoa
40 min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1 godz.
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3 godz. 20 min
Tabbouleh z komosą ryżową i tuńczykiem
40 min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2 godz. 20 min
Ciemny mus z migdałów
15 min
Kawior z bakłażana
50 min
Brokuł z ciecierzycą w sosie orzechowym
1 godz.
Frittata niskowęglowodanowa
40 min