Urządzenia i Akcesoria
Dip z karczochów i tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
240 g serc karczochów, w oleju odsączonych
-
130 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
-
½ łyżeczki cukru
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tapenada
5 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 godz. 40 min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1 godz. 10 min
Suflety szpinakowo-serowe
40 min
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10 min
Wegański placek (farinata)
1 godz. 50 min
Guacamole
15 min
Oliwa truflowa
10 min
Pikantne aïoli
15 min
Pasta z bakłażana
55 min