Dip z karczochów i tofu

Dip z karczochów i tofu

4.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje

Składniki

  • ząbek czosnku
    1
  • serc karczochów, w oleju odsączonych
    240 g
  • tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
    130 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    20 g
  • ziół prowansalskich, suszonych
    ½ łyżeczki
  • cukru
    ½ łyżeczki
  • soli
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 67 kcal / 279 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...