
Urządzenia i Akcesoria
Dip z karczochów i tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
serc karczochów, w oleju odsączonych240 g
-
tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki130 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
ziół prowansalskich, suszonych½ łyżeczki
-
cukru½ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
67 kcal /
279 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska