
Urządzenia i Akcesoria
Bakłażany bhurta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
wody500 g
-
bakłażana pokrojonego na 3 cm kawałki500 g
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki250 g
-
ząbki czosnku1 - 2
-
oliwy z oliwek30 g
-
kminu rzymskiego, mielonego1 łyżeczka
-
soli1 - 2 łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
76 kcal /
319 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA INDYJSKA
11 Przepisów
Polska
Polska