Baguette tradition et baguette épi

Baguette tradition et baguette épi

4.2 115 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
3 pièces

Składniki

  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 2108 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 2606.3 kJ / 622.9 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 129.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...