Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de coco râpée
- 100 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de vanille Bourbon en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 367.2 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 1.4 g