
Urządzenia i Akcesoria
Coulant au chocolat cœur cerise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
cerises dénoyautées6
-
de liqueur d'amande type Amaretto40 g
-
de chocolat noir détaillé en morceaux145 g
-
de beurre et un peu pour le moule150 g
-
de farine de blé et un peu pour le moule75 g
-
de sucre en poudre150 g
-
œufs3
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
519 kcal /
2166 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
30.8 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tout Chocolat
50 Przepisów
Francja
Francja