Acras de morue

Acras de morue

3.4 91 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 13 godz.
12 portions

Składniki

La veille
  • de morue salée
    400 g
Le jour même
  • d'eau
    1500 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousses d'ail
    3
  • de persil frais
    10 brins
  • de ciboulette fraîche ciselés
    5 brins
  • de thym frais effeuillées
    2 branches
  • piment oiseau frais
    ½
  • citron vert zeste et jus
    1
  • de farine de blé
    250 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • œufs
    2
  • de lait
    40 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'huile de friture
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 367 kcal / 1536 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 26.5 g
Węglowodany 17.7 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...