Assortiment de truffes au chocolat

Assortiment de truffes au chocolat

2.7 55 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
30 pièces

Składniki

La ganache au chocolat noir
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    100 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    100 g
La ganache au chocolat au lait
  • de chocolat au lait détaillé en morceaux
    120 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    80 g
La ganache au chocolat blanc
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    130 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
La finition
  • de cacao en poudre
    50 g
  • de pralin
    50 g
  • de noix de coco râpée
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 116 kcal / 480 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...