Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 480 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche meringuée au citron
1小时 15 分钟
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45min
Truffes chocolat-noisette
12h
Calissons d'Aix
24h
Décors en pâte d'amande
35min
Carrés menthe-chocolat
5h
Choux menthe-chocolat
5h 45min
Bûche chocolat-orange
3 Std. 45 Min
Guimauves à la fraise
3 godz. 35 min
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20min
Charlotte au chocolat
6h 20 min
Ganache au chocolat
20 Min