Assortiment de truffes au chocolat

Assortiment de truffes au chocolat

2.7 55 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
30 pièces

Składniki

La ganache au chocolat noir
  • 100 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
  • 120 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
  • 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
  • 130 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
  • 50 g de cacao en poudre
  • 50 g de pralin
  • 50 g de noix de coco râpée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2 g
Kalorie 480 kJ / 116 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...