Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 600 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 75 g de sucre en poudre
- 5 œufs
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157 kJ / 520 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème renversée au chocolat
1h
Mousse chocolat-café
1 godz. 30 min
Crème au chocolat
3h 25min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1h 25min
Marquise au chocolat
2h 25min
Crème au chocolat sans lactose
12h
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Mousse au chocolat magique
15 Min