Saint-Pierre en croûte de noisettes, crémeux de poireaux

Saint-Pierre en croûte de noisettes, crémeux de poireaux

2.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

La croûte de noisettes
  • de noisettes
    120 g
  • du thym frais
  • de parmesan en morceaux
    80 g
  • de beurre mou
    80 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de saint-pierre
    4 filets
La fondue de poireaux
  • de beurre demi-sel
    60 g
  • poireaux émincés
    2
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de vin blanc
    70 g
  • de bouillon de légumes
    100 g
La sauce au champagne
  • échalote
    1
  • de beurre
    40 g
  • de champagne
    200 g
  • de fumet de poisson
    100 g
  • de crème liquide entière
    200 g
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1016 kcal / 4212 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 83 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...