
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 courgette (petit taille)
- 200 g de carottes
- 400 g d'eau
La sauce au curry
- 70 g d'oignon
- 15 g d'huile
- 20 g de pâte de curry rouge
- 200 g de lait de coco
- 10 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 120.7 kcal / 505 kJ
- Białko
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 99.8 mg