Brochettes de légumes et sauce au curry
TM6

Brochettes de légumes et sauce au curry

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 1 courgette (petit taille)
  • 200 g de carottes
  • 400 g d'eau

La sauce au curry

  • 70 g d'oignon
  • 15 g d'huile
  • 20 g de pâte de curry rouge
  • 200 g de lait de coco
  • 10 g de fécule de maïs
  • 2 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre blanc moulu (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
505 kJ / 120.7 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1.7 g
Sód
99.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy