Brochettes de légumes et sauce au curry

Brochettes de légumes et sauce au curry

4.8 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • courgette (petit taille)
    1
  • de carottes
    200 g
  • d'eau
    400 g
La sauce au curry
  • d'oignon
    70 g
  • d'huile
    15 g
  • de pâte de curry rouge
    20 g
  • de lait de coco
    200 g
  • de fécule de maïs
    10 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu (opcjonalnie)
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 120.7 kcal / 505 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 99.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...