Brochettes de légumes et sauce au curry

Brochettes de légumes et sauce au curry

4.8 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 1 courgette (petit taille)
  • 200 g de carottes
  • 400 g d'eau
La sauce au curry
  • 70 g d'oignon
  • 15 g d'huile
  • 20 g de pâte de curry rouge
  • 200 g de lait de coco
  • 10 g de fécule de maïs
  • 2 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre blanc moulu (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 99.8 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 505 kJ / 120.7 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...