Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 80 g de cornichons au vinaigre
- 1 avocat mûr, coupé en morceaux
- 2 oignons nouveaux (seulement les tiges vertes, coupées en morceaux)
- 1 c. à café d'épices cajun
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 640 g
- Kalorie
- 2180 kJ / 525 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 2336 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10min
Tartinable de poulet au curry breton
20min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10min
Tartinade concombre-ricotta
10min
Tartinable aux radis et curry breton
20min
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15min
Tartinade au thon à l'avocat
10min