
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs moyens (53-63 g) froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 80 g de cornichons au vinaigre
- 1 avocat mûr coupé en morceaux
- 2 oignons nouveaux (seulement les tiges vertes, coupées en morceaux)
- 1 c. à café d'épices cajun
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 640 g
- Kalorie
- 525 kcal / 2180 kJ
- Białko
- 29 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Węglowodany
- 8 g
- Błonnik
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Sód
- 2336 mg