Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre

Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre

4.1 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 2100 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 800 g de pommes de terre
  • 40 g de sirop d'érable
  • 15 g de lait de coco
  • 1 c. à café de purée de piment
  • 1 c. à café de concentré de tomate
  • 15 g de graines de sésame
  • 10 g de gingembre frais
  • 60 g de jus de citron
  • 4 pavés de saumon frais
  • 2 gousses d'ail
  • 4 brins de persil frais
  • 1 œuf
  • 80 g de farine de blé
  • 1 c. à café de noix de muscade en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 20 g de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 586.8 mg
Białko 46 g
Kalorie 2950.3 kJ / 704.5 kcal
Tłuszcz 31.3 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...