Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade

Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade

4.3 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • le jus de 3 oranges
  • 1 pincée de cumin en poudre
  • 80 g de sucre en poudre
  • 150 g de graines de grenade et un peu pour le dressage
  • 400 g de minicarottes multicolores
  • 20 noix de saint-jacques
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 30 g de beurre
  • 400 g de yaourt égoutté, type labneh
  • 1 piment vert frais (type jalapeño) en fines tranches
  • 6 brins de coriandre fraîche effeuillés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 2091 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...