Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade

Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade

4.3 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • le jus de 3 oranges
  • de cumin en poudre
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de graines de grenade et un peu pour le dressage
    150 g
  • de minicarottes multicolores
    400 g
  • noix de saint-jacques
    20
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de beurre
    30 g
  • de yaourt égoutté, type labneh
    400 g
  • piment vert frais (type jalapeño) en fines tranches
    1
  • de coriandre fraîche effeuillés
    6 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 500 kcal / 2091 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...