Filets de truite au gin, crème de petits pois

Filets de truite au gin, crème de petits pois

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
6 portions

Składniki

La marinade citron-aneth (la veille)
  • citron jaune non traité zeste et jus
    1
  • d'aneth frais
    1 bouquet
  • de baies roses
    1 c. à café
  • de baies de genièvre
    1 c. à café
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • de gros sel
    2 c. à café
  • de gin
    100 g
  • de filets de truite
    700 g
La crème de petits pois (le jour même)
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de petits pois surgelés
    200 g
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • d'eau
    500 g
  • de gros sel
    1 pincée
  • de minipâtissons coupés en quatre
    500 g
  • de fromage à tartiner
    80 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de beurre
    50 g
  • carotte en fins bâtonnets
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 449 kcal / 1949 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...