
Urządzenia i Akcesoria
Salade de betteraves, feta et noix
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
de pommes150 g
-
de betteraves300 g
-
de jus de citron15 g
-
huile d'olive40 g
-
moutarde15 g
-
de vinaigre balsamique à la pomme25 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.15 g
-
de jus de citron fraîchement pressé½ c. à soupe
-
de sirop d'érable1 c. à soupe
-
de sel½ c. à café
-
de poivre noir moulu3 pincées
-
d'ail en poudre1 pincée
-
de noix finement hachées30 g
-
de feta150 g
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
1321.9 kcal /
5530.9 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
97.8 g
Węglowodany
81.9 g
Błonnik
14.8 g
Tłuszcz nasycony
32.7 g
Sód
2275.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Découpe-Spirale
30 Przepisów
Francja
Francja