Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais

Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais

4.2 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de filet de porc
    500 - 600 g
  • d'huile d'olive
    110 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • d'ail en poudre
    1 pincée
  • de romarin déshydraté et haché
    ½ c. à café
  • d'oignon coupé en deux
    60 g
  • de bulbe de fenouil en morceaux (2-3 cm)
    300 g
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à soupe
  • de cube de bouillon de légumes
    1 c. à café
  • d'échalotes
    50 g
  • de panais coupé en morceaux (2 cm)
    400 g
  • de bouillon de légumes
    400 g
  • de haricots verts surgelés
    250 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 - 2 pincées
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 559 kcal / 2338.9 kJ
Białko 30.1 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 32.7 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 477.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...