Longe de veau, légumes d'hiver et sauce au cognac

Longe de veau, légumes d'hiver et sauce au cognac

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de longe de veau
    600 g
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • échalotes
    2
  • de beurre
    50 g
  • de cognac
    70 g
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à soupe
  • de romarin frais
    1 brin
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de marrons entiers, épluchés, en conserve
    200 g
  • de lardons fumés
    70 g
  • feuilles de sauge fraîche
    3
  • d'eau
    300 g
  • cube de bouillon émietté
    1
  • de vin blanc
    120 g
  • de potimarron en dés
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 488 kcal / 2033 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...