Chou frisé à l'italienne en cocotte

Chou frisé à l'italienne en cocotte

4.8 24 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

  • d'emmental coupé en morceaux
    100 g
  • de persil frais équeuté
    1 bouquet
  • d'eau
    500 g
  • chou frisé (500-600 g env.)
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile de colza
    15 g
  • de poivron rouge coupé en lanières
    200 g
  • de poivron jaune coupé en lanières
    200 g
  • de viande de bœuf hachée
    600 g
  • œufs
    2
  • de crème fraîche
    100 g
  • de coulis de tomates
    200 g
  • de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
    250 g
  • de chapelure
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376.8 kcal / 1568.2 kJ
Białko 23.9 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 14.9 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...