![Cannelloni aux crevettes et fenouil Cannelloni aux crevettes et fenouil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3157b8845dc83433b25ef8f56f5b3eb6/Derivates/2b65b2469083a22df73fb761f9fe972aafd65b99.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de concentré de tomate
- 480 g de tomates pelées
- 1 c. à soupe de sucre
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de crevettes cuites, décortiquées
- 15 cannelloni à garnir
- 1 fenouil, coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte
- 50 g de parmesan
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 11734 kJ / 2788 kcal
- Białko
- 127 g
- Węglowodany
- 339 g
- Tłuszcz
- 93 g
- Tłuszcz nasycony
- 59 g
- Błonnik
- 37 g
- Sód
- 4057 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulpe à la vanille
1 Std. 20 Min
Curry d'aubergine
50 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Roulés de poireau farcis au poulet
55 Min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1 Std. 5 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Moelleux aux myrtilles
1 Std. 25 Min
Japchae
50 Min
Bowl de lentilles et légumes verts
40 Min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1 Std. 10 Min