Cannelloni aux crevettes et fenouil

Cannelloni aux crevettes et fenouil

4.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 70 g de concentré de tomate
  • 480 g de tomates pelées
  • 1 c. à soupe de sucre
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 15 cannelloni à garnir
  • 1 fenouil coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 50 g de parmesan
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 portions

Sód 4057 mg
Białko 127 g
Kalorie 11734 kJ / 2788 kcal
Tłuszcz 93 g
Błonnik 37 g
Tłuszcz nasycony 59 g
Węglowodany 339 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...