Cannelloni aux crevettes et fenouil

Cannelloni aux crevettes et fenouil

4.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de concentré de tomate
    70 g
  • de tomates pelées
    480 g
  • de sucre
    1 c. à soupe
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre blanc moulu
    4 pincées
  • de crevettes cuites, décortiquées
    250 g
  • cannelloni à garnir
    15
  • fenouil coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte
    1
  • de parmesan
    50 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    200 g

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 2788 kcal / 11734 kJ
Białko 127 g
Tłuszcz 93 g
Węglowodany 339 g
Błonnik 37 g
Tłuszcz nasycony 59 g
Sód 4057 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...