
Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni aux crevettes et fenouil
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
gousse d'ail1
-
de concentré de tomate70 g
-
de tomates pelées480 g
-
de sucre1 c. à soupe
-
de sel4 pincées
-
de poivre blanc moulu4 pincées
-
de crevettes cuites, décortiquées250 g
-
cannelloni à garnir15
-
fenouil coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte1
-
de parmesan50 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.200 g
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
2788 kcal /
11734 kJ
Białko
127 g
Tłuszcz
93 g
Węglowodany
339 g
Błonnik
37 g
Tłuszcz nasycony
59 g
Sód
4057 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Noël - Découpe-Minute
11 Przepisów
Francja
Francja