Salade de haricots, tomates  et thon, vinaigrette au pesto

Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de cocos de Paimpol écossés
    400 g
  • de feuilles de basilic frais
    130 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de vinaigre balsamique blanc
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • tomates coupées en quartiers
    4
  • de thon à l'huile en boîte en morceaux
    150 g
  • feuilles de basilic frais
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 588 kcal / 2455 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...