
Urządzenia i Akcesoria
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
grosses crevettes crues, décortiquées24
-
de coriandre fraîche5 brins
-
de jus d'orange50 g
-
de jus de citron vert30 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre blanc moulu2 pincées
-
d'huile de noisette20 g
-
d'huile d'olive20 g
-
mangue pelée et coupée en quatre verticalement (voir "Conseil(s)")1
-
grenade égrainée1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
147.2 kcal /
615.7 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
297.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja