Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
16 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
539 mg
Białko
11 g
Kalorie
699 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indoor Picnic
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Witches' Finger Cookies
2 godz.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Coffee Shop Egg Bites
50 min