Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
16 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
539 mg
Białko
11 g
Kalorie
699 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indoor Picnic
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
New Jersey Tomato Pie
45 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Basic Farro
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min