
Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
16 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
167 kcal /
699 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
539 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Indoor Picnic
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone