Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins

Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins

4.4 26 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
16 pieces

Składniki

  • extra virgin olive oil to grease
  • large eggs
    5
  • Parmesan cheese in pieces
    3 oz
  • uncooked quinoa
    2 oz
  • almonds
    7 oz
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • sun-dried tomatoes drained
    3 oz
  • cottage cheese
    10 ½ oz
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • water
    3 ½ oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • prosciutto
    16 slices

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 167 kcal / 699 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 539 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...