Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
flank steak16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Salsa Criolla (Onion Relish)
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
red and yellow bell peppers thinly sliced2 oz
-
jalapeño pepper halved, thinly sliced, (seeds optional)1
-
fresh cilantro leaves only, chopped5 sprigs
-
limes juiced4
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Aji Verde Sauce
-
Parmesan cheese1 oz
-
garlic clove1
-
cilantro leaves and tender stems (approx. 1.5 oz)1 bunch
-
mayonnaise4 oz
-
jalapeño pepper stem removed, (seeds optional)1
-
vegetable oil1 oz
-
lime juice½ oz
-
salt to taste¼ tsp
Quinoa and Steak
-
water35 oz
-
salt plus extra to season½ tsp
-
uncooked quinoa8 oz
-
fingerling potatoes halved10 oz
-
large eggs4
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
ground black pepper to season
-
mixed salad greens8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
900 mg
Białko
46 g
Kalorie
3586 kJ /
857 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Fish Tacos
45 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Turkey Taco Bowl
1 godz.