
Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
flank steak16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Salsa Criolla (Onion Relish)
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
red and yellow bell peppers thinly sliced2 oz
-
jalapeño pepper halved, thinly sliced, (seeds optional)1
-
fresh cilantro leaves only, chopped5 sprigs
-
limes juiced4
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Aji Verde Sauce
-
Parmesan cheese1 oz
-
garlic clove1
-
cilantro leaves and tender stems (approx. 1.5 oz)1 bunch
-
mayonnaise4 oz
-
jalapeño pepper stem removed, (seeds optional)1
-
vegetable oil1 oz
-
lime juice½ oz
-
salt to taste¼ tsp
Quinoa and Steak
-
water35 oz
-
salt½ tsp
-
uncooked quinoa8 oz
-
fingerling potatoes halved10 oz
-
large eggs4
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed salad greens8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
857 kcal /
3586 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
900 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Tuna Avocado Bowl
50 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Mediterranean Chicken
35 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.