Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge

Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge

3.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • gros œufs (63-73 g)
    4
  • botte d'asperges vertes
    1
  • de beurre
    30 g
  • poignées de pousses d'épinards
    3
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de brisures de truffe noire 2 c. à soupe d'huile et quelques brisures
    1 pot
  • feuilles de cerfeuil frais
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 819 kcal / 3377 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 84 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...