Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes

Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes

2.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de saumon frais détaillé en morceaux (1-2 cm)
    150 g
  • de noix de saint-jacques coupées en morceaux (1-2 cm)
    150 g
  • de graines de sésame
    15 g
  • d'oignon coupé en morceaux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'aneth frais équeutés
    3 brins
  • de coriandre fraîche équeutés
    3 brins
  • d'estragon frais équeutés
    3 brins
  • de menthe fraîche effeuillées
    3 branches
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de vinaigre de cidre
    1 c. à soupe
  • d'eau
    25 g
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 358.3 kcal / 1483.3 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 31.3 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 170.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...