Blanquette de lotte à l'oseille et légumes verts

Blanquette de lotte à l'oseille et légumes verts

4.7 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 1 échalote en gros morceaux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de pommes de terre en dés (2 pommes de terre)
  • 500 g de court-bouillon
  • 100 g de fèves fraîches
  • 150 g de haricots verts frais
  • 200 g de brocoli
  • 100 g pousses d'épinards frais
  • 1 botte d'oseille effeuillée
  • 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • baies roses
  • 100 g de crème liquide entière

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 1640 kJ / 393 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...