Tartinade aux champignons

Tartinade aux champignons

4.2 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • de graines de tournesol
    100 g
  • d'eau
    230 g
  • de vin blanc (opcjonalnie)
    10 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de sel
    ¼ - ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de sauce de soja (opcjonalnie)
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 106.5 kcal / 445.8 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 257.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...