Urządzenia i Akcesoria
Colcannon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
salt1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
Savoy cabbage finely shredded250 g
-
fennel seeds (optional)1 tsp
-
leek white part only, cut into thin slices (3 mm)1
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salted butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
932.1 mg
Białko
6 g
Kalorie
1052.1 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Chilli creamed corn
40 min
Bubble and squeak soup
35 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Parsnip and bean mash
25 min
Cucumber and mint raita
30 min
Asparagus risotto
40 min
Colcannon
35 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min