Urządzenia i Akcesoria
Oatcakes with Moroccan hommus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Oatcakes
-
unsalted butter cut into pieces (4-5 cm)30 g
-
water70 g
-
sea salt½ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
rolled oats180 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
Harissa
-
fresh red chillies cut into pieces150 g
-
boiling water600 g
-
cumin seeds2 ½ tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil40 g
-
salt1 tsp
Moroccan hommus
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water2 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lime)2 tbsp
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
937.7 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
5021.3 kJ /
1195.5 kcal
Tłuszcz
72.7 g
Błonnik
32.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
92.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 30 min
Hommus
15 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Gluten free flatbreads
40 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Vanilla and honey toasted muesli
35 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Nut and seed butter
10 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Falafel with beetroot hommus
20 min