Urządzenia i Akcesoria
Barbecued Mexican street corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.9 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2422.4 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min