Urządzenia i Akcesoria
Barbecued Mexican street corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.9 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2422.4 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic beef burgers
1 godz.
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Browned chicken mince
20 min
Shredded Lettuce
10 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Chicken pizzaiola
50 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Spicy Margarita Fizz
10 min