Urządzenia i Akcesoria
Barbecued Mexican street corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.9 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2422.4 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swicy fig and Brie wonton cups
Brak ocen
Classic beef burgers
1 godz.
Tequila kiwi smash
5 min
Candied Peanuts
10 min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 godz. 5 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min