Urządzenia i Akcesoria
Barbecued Mexican street corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.9 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2422.4 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Omelette
Brak ocen
Three Egg French Omelet
30 min
Swicy fig and Brie wonton cups
Brak ocen
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Frozen Yoghurt Bark
Brak ocen
Kimchi queso dip
3 godz. 15 min
Cranberry Vodka Zombie Brains
5 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min