Urządzenia i Akcesoria
Barbecued Mexican street corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.9 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2422.4 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Apple strudel
1 godz. 20 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Green Power Smoothie Bowl
5 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Tuatua fritters
45 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Chilli and cheese nachos
35 min