Sous-vide fish with lemon and herbs

Sous-vide fish with lemon and herbs

4.4 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh parsley plus extra leaves to garnish
    4 sprigs
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • lemon
    4 slices
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • vegetables of choice
  • sauce of choice

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 7.6 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 301.9 kJ / 72.2 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...