Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide fish with lemon and herbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
7.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
301.9 kJ /
72.2 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Grilled seafood charcuterie board
1 godz. 20 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Tempura vegetables
30 min
Browned pork mince
20 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 godz.
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Brak ocen
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min