Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide fish with lemon and herbs
TM6

Sous-vide fish with lemon and herbs

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
  • 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
  • 4 slices lemon
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • vegetables of choice
  • sauce of choice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
301.9 kJ / 72.2 kcal
Białko
1.6 g
Węglowodany
1.3 g
Tłuszcz
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
0.3 g
Sód
7.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy