
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 4 sprigs fresh parsley plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 72.2 kcal / 301.9 kJ
- Białko
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Sód
- 7.6 mg