Smoked honey and dill salmon

Smoked honey and dill salmon

4.5 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • garlic clove
    1
  • fresh dill fronds only
    2 sprigs
  • honey
    160 g
  • paprika
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on
    4
  • oil for greasing
  • lemons cut into halves (optional)
    2

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 3258 kcal / 13683.5 kJ
Białko 206 g
Tłuszcz 217.6 g
Węglowodany 132.7 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 45.5 g
Sód 510.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...