Urządzenia i Akcesoria
Smoked honey and dill salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
510.5 mg
Białko
206 g
Kalorie
13683.5 kJ /
3258 kcal
Tłuszcz
217.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
45.5 g
Węglowodany
132.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried chicken salad wraps
50 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Layered lamb curry
1 godz.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min