Wersje kompatybilne
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lobster
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- ice cubes
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- eschalot, finely diced, to garnish
- salmon caviar, to serve (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 44.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1304.7 mg
Alternatywne przepisy
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Ube nut pie
5h 10min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Maple pecan ice cream
26u. 30min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Mole verde with chicken
1h
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Simple steamed salmon
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min