Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Buffalo chicken wings
45 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Pecan pie cheesecake cups
35 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min