Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef fajitas
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 godz. 10 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Chipotle Caesar Salad
30 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.