Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Buffalo chicken wings
45 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min