Urządzenia i Akcesoria
Tuna poke bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Ponzu
-
lemon juice60 g
-
soy sauce (see Tips)80 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil2 tsp
Poke bowl
-
brown rice200 - 300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil1 tsp
-
sashimi grade tuna cut into cubes (1.5 cm)350 - 450 g
-
sesame seeds2 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
avocado flesh only, cut into pieces (1 cm)1
-
cucumber cut into cubes (1 cm)½
-
nori sheet cut into strips½
-
Japanese pickled ginger to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2104.9 mg
Białko
47 g
Kalorie
2677.5 kJ /
637.5 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon niçoise salad
35 min
Sushi salad
1 godz.
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Guacamole
10 min
Fish Tacos
45 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Mango salmon bowl
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Tuna avocado bowl
45 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Caesar salad dressing
10 min