Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.6 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1315.8 mg
Alternatywne przepisy
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Chilli garlic prawns
10 Min